Ποδόσφαιρο

Α1 ΕΠΣΗ: Όλο το πρωτάθλημα κρίνεται στα Μαλιά

Α1 ΕΠΣΗ: Όλο το πρωτάθλημα κρίνεται στα Μαλιά

Ένα ματς...ένα πρωτάθλημα - ένας τίτλος το Σάββατο στα Μάλια!

A-
A+
08/03/2019 | 13:06

 

Το Σάββατο (09/03) θα διεξαχθεί η 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, με ένα μεγάλο ντέρμπι κορυφής να δεσπόζει στο πρόγραμμα.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος της Α1 Ζαρός θα φιλοξενηθεί στα Μάλια από τον 3ο της βαθμολογίας ΠΑΝΟΜ, σε ένα μεγάλο παιχνίδι του οποίου το αποτέλεσμα θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΝΟΜ έχει μείνει πίσω βαθμολογικά καθώς έχει 44 βαθμούς ωστόσο δεν θεωρείται “ξεγραμμένος”. Εφόσον οι Μαλιώτες καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στους Μεσσαρίτες και εάν ο 2ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚρουσώνα καταφέρει να “δραπατεύσει” με νίκη από το Τυμπάκι κόντρα στον ΑΟΤ, η διαφορά της 1ης με την 2η θέση θα μειωθεί στους 5 βαθμούς.

Σε αυτή την περίπτωση (δηλαδή αν μείνει στους 5 βαθμούς η διαφορά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος) θα υπάρξουν πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΗ, όπου θα συμμετέχουν τα 4 πρώτα σωματεία όπως αναφέρει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά εάν ο Ζαρός καταφέρει να φύγει νικητής από τα Μάλια, “κλειδώνει” σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο, ενώ το ίδιο ισχύει εφόσον δεν καταφέρει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΑΟΤ, ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο ΠΑΝΟΜ – Ζαρός.

Βέβαια το πρωτάθλημα δεν τελειώνει οριστικά αύριο καθώς θα απομείνουν ακόμα 5 αγωνιστικές όπου μπορούν να συμβούν όλα, ωστόσο σίγουρα η αυριανή ημέρα κρίνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τον τίτλο και την ύπαρξη ή όχι πλέι οφ!

Prismasport