Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της Α.Ε.Μ. για την μεταγραφή του Δουλγεράκη Αποστόλη.

Ανακοίνωση της Α.Ε.Μ. για την μεταγραφή του Δουλγεράκη Αποστόλη.

A-
A+
06/11/2018 | 13:27

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Η Αθλητική Ένωση Μοιρών (Α.Ε.Μ.) όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξης της υποστηρίζει και διδάσκει στους ποδοσφαιριστές της, το “ευ αγωνίζεσθαι” και την ευγενή άμιλλα, κρατώντας σε υψηλό επίπεδο τον αθλητικό πολιτισμό του τόπου μας.

Πράγμα βέβαια το οποίο ο ποδοσφαιριστής Δουλγεράκης Απόστολος δεν αντιλήφθηκε, και μας το επιβεβαίωσε, αθετώντας τον λόγο του και την υπογραφή του.

Παρόλο που δεσμεύτηκε αυτός προσωπικά και το αθλητικό σωματείο του Ηροδότου σε ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαμε συντάξει αλλά και συνυπογράψει και οι τρεις πλευρές. Σύμφωνα με το οποίο, ο παραπάνω ποδοσφαιριστής, είχε δεσμευτεί εάν κατά το διάστημα της αγωνιστικής περιόδου 18-19 έφευγε από την ομάδα του Ηροδότου να πάει σε άλλο σωματείο, αυτό θα έπρεπε να γίνει μόνο με την συγκατάθεση του Δ.Σ. της ομάδας μας.

Πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ με την τελευταία του μεταγραφή στον Α.Ο. Ζαρού.

Αυτές οι συμπεριφορές-κινήσεις δεν μπορούν να συνυπάρξουν με την φιλοσοφία της ομάδας μας και μετά λύπης μας αντιλαμβανόμαστε ότι εάν σε αυτήν την ηλικία ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να τηρήσει μια υπογεγραμμένη συμφωνία τα ποδοσφαιρικά του βήματα δεν συνάδουν με το αθλητικό ιδεώδες.

Σε όλες μας τις συνεργασίες με ποδοσφαιριστές, κατά την λύση τους έχουμε μάθει να λέμε «Ευχαριστώ», «καλή συνέχεια» και «εις το επανιδείν» όμως κ. Δουλγεράκη αυτό δεν ισχύει στην δική σας περίπτωση. Καταφέρατε με την συμπεριφορά σας να είστε ο πλέον ανεπιθύμητος για την ομάδα μας.

Ένα παιδί που ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας, ως ταλαντούχος νέος, δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη για μια 5ετια στον οποίο προσπάθησε να κάνει καριέρα. Εμείς βρισκόμασταν πάντα δίπλα του, αθόρυβα, με απώτερο σκοπό να τον βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία και το αποδείξαμε έμπρακτα.

Ήμασταν εκεί για αυτόν όταν ο Εργοτέλης έκρινε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν μπορούσε να γίνει επαγγελματίας στην ομάδα τους. Τηρώντας τότε το ιδιωτικό συμφωνητικό ο παίκτης επέστρεψε στην ομάδα μας και με τις δίκες μας ευλογίες για να κάνει ακόμη ένα άλμα στην ποδοσφαιρική του πορεία δόθηκε με το ίδιο ακριβώς ιδιωτικό συμφωνητικό δανεικός στην ομάδα του Ηροδότου.

ΠΑΝΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ κ. ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ!

Αφουγκραζόμασταν τα θέλω σας, για να είστε εσείς καλά ποδοσφαιρικά!

Όμως επιλέξατε να μας δείξετε το χαρακτήρα σας και αφού κοροϊδέψατε ανθρώπους ηλικιακά μεγαλύτερους που αγωνιζόταν για το αθλητικό ιδεώδες, εν τέλει, καταλήξατε να επιλέξετε την ομάδα του Ζαρού αθετώντας τον λόγο σας και την υπογραφή σας αρνούμενος τελικά την ομάδα που ανήκατε για να συνεχίσετε την ποδοσφαιρική σας πορεία.

Καλή συνέχεια, Μέγα Απόστολε!”