Νότια Κρήτη

Αθλητικός Όμιλος Ζαρού: Τραπέζι για “καλό καλοκαίρι” και γενική συνέλευση για την νέα χρονία

Αθλητικός Όμιλος Ζαρού: Τραπέζι για “καλό καλοκαίρι” και γενική συνέλευση για την νέα χρονία

A-
A+
11/06/2019 | 9:05

Μέσα σε άριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα το “αποχαιρετιστήριο τραπέζι” για τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και μέλη της Διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου Ζαρού, στην ταβέρνας ιδιοκτησίας του προέδρου.

Η συζήτηση φυσικά δεν ήταν άλλη εκτός από την καταπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε η ομάδα, ενώ οι ευχές για “καλό καλοκαίρι” δεν ήταν συχνές, αφού σε λίγο διάστημα προπονητής και παίχτες θα πρέπει να ξεκινήσουν δουλειά, είτε ανανεώσουν, είτε όχι στο Ζαρό!

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την ερχόμενη Πέμπτη 13/06 και ώρα 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ομάδας, στο χώρο του κυλικείου του γηπέδου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ομάδας, τη νέα σεζόν ο Α.Ο ΖΑΡΟΥ, θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία και ο σχεδιασμός θα γίνει για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Μετά από μια γεμάτη εμπειρίες χρονιά με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 1ης στη λήξη της σεζόν στην Α1, η ομάδα θα πρέπει να σχεδιάσει και να προγραμματίσει την ερχόμενη περίοδο.

Καλούνται όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα, να βρεθούν στο γήπεδο την Πέμπτη και να συμβάλλουν έμπρακτα στην προσπάθεια αυτή!