Κρήτη

Ελπίδα και συγκίνηση για τον «νέο» ΟΦΗ!

Ελπίδα και συγκίνηση για τον «νέο» ΟΦΗ!

Μία μεγάλη ημέρα για τον ΟΦΗ

A-
A+
18/10/2018 | 15:58

Ρίγη συγκίνησης στην αίθουσα τoυ ξενοδοχείου ”Ibis”.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλης Μπούσης μίλησε για πρώτη φορά σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Μαζί με τους Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά και τον Ηλία Πουρσανίδη παρουσίασαν το όραμα τους για την ιστορική ομάδα του ΟΦΗ.

O ομογενής επιχειρηματίας απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις  ενώ αποκάλυψε ότι οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς του ..έβαλαν μέσα του την …φωτιά που έχουν για τον ΟΦΗ.

«Είναι μια μεγάλη ημέρα για τον ΟΦΗ, το Ηράκλειο και την Κρήτη. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ μαζί σας και θα ήθελα να ευχαριστήσω μερικούς μέτοχους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Χαλκιαδάκη, Παπαδάκη, Σπυριδάκη, Παπακαλιάτη, Καραντινό, Μυλωνάκη, Καρνή, Κουμαντάκη, Σαπουνάκη, Συριγωνακάκη και Τσατσάκη.

“Πρώτος στόχος είναι να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία που φέτος ανεβήκαμε”, είπε ο κ. Μπούσης ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν έχει στα πλάνα του νέο γήπεδο απάντησε: “Πρώτα κάνουμε την ομάδα και μετά μιλάμε για γήπεδα. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα μιλήσουμε τώρα. Πρέπει να μπουν οι βάσεις”.

Επίσης ο κ. Μπούσης μίλησε για συνεργασία με τον Ερασιτέχνη και όταν ρωτήθηκε για τα χρέη που ανέλαβε η νέα διοίκηση απάντησε. “Υπάρχουν χρέη τα οποία έχω κληρονομήσει και αναλαμβάνω” προσθέτοντας στη συνέχεια ότι είναι “δουλειά δική του και της διοίκησης η επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου”…

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.