ΕΠΣΗ - ΕΠΟ

Με επιτυχία πέρασαν τα τεστ οι διαιτητές Ηρακλείου

Με επιτυχία πέρασαν τα τεστ οι διαιτητές Ηρακλείου

A-
A+
20/01/2018 | 22:00
Με επιτυχία πέρασαν τα αγωνιστικά τέστ της Super League και της Football League οι διαιτητές και βοηθοί του συνδέσμου Ηρακλείου

Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε συγχαίρει τους διαιτητές και βοηθούς που συμμετείχαν στα αγωνιστικά τεστ της Super League και της Football League και τα έβγαλαν με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι βοηθοί της Super League, Βασίλης Νικολακάκης και Γιάννης Κουράκης, οι διαιτητές της Football League Γιώργος Φουκάκης, Μάριος Βισκαδούρος, Γιώργος Κουναλάκης όπως και οι Γιάννης Μουρτζάκης και Γιώργος Ζαχαριουδάκης που δεν είχαν συμμετάσχει το καλοκαίρι λόγω τραυματισμών και τέλος οι βοηθοί της Football League: Στάθης Γαρεφαλάκης, Αντώνης Δασκαλάκης, Γιάννης Δασκαλάκης, Αντώνης Μαυραντωνάκης, Δημήτρης Μαυρουδής, Μιχάλης Παπαδάκης, Κώστας Τρουλινός.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.