Μπάσκετ

Φοβερή ιστορία: Από το hot spot της Λέσβου στον Άρη! (βίντεο)

Φοβερή ιστορία: Από το hot spot της Λέσβου στον Άρη! (βίντεο)

Από το Κονγκό στην Ελλάδα

A-
A+
30/08/2018 | 17:36

Ο Άρης προχώρησε σε μία ακόμα προσθήκη στο μπάσκετ καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Κρις Ουάμπα από το Κονγκό, ο οποίος έχει ύψος 2.01 μέτρα και αγωνίζεται σε τρεις θέσεις. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Ουάμπα βρέθηκε στη χώρα μας ως πρόσφυγας στο hot spot της Λέσβου!

Η ανακοίνωση του Άρη:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Christ Wamba Bouassou Joachim Mossai Fiddle. O Christ Wamba αγωνίζεται στις θέσεις “2”-”3”-”4”, έχει ύψος 2, 01μ και είναι γεννημένος στις 11/12/2000 στο Κονγκό.

Ο ΑΡΗΣ θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της επαγγελματικής καριέρας του Κονγκολέζου guard/forward, που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα σε σχολείο της πατρίδας του και στη συνέχεια πραγματοποίησε το ταξίδι στην Ευρώπη, για να μπορέσει να αγωνιστεί επαγγελματικά.

Έφτασε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη πέρυσι (προπονήθηκε κοντά στον Γιώργο Μπαλογιάννη στον Αστέρα Σίνδου) και τους τελευταίους μήνες συμμετέχει στις προπονήσεις και την προετοιμασία του ΑΡΗ, υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Αγγέλου και του τεχνικού του επιτελείου.

Η ομάδα ξεχώρισε τον παίκτη μέσα από το Athlenda Career Program και τα σωματικά του προσόντα και η πρόοδος που έδειξε στις προπονήσεις έπεισαν τον προπονητή του ΑΡΗ να τον συμπεριλάβει στον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά.

Πλέον ο Christ Wamba αποτελεί μέλος της οικογένειας των “κίτρινων”. Πρόκειται για έναν αθλητή με εντυπωσιακά σωματικά και αθλητικά προσόντα και μεγάλη θέληση, που αντικατοπτρίζει την επιλογή του ΑΡΗ να επενδύσει στο μέλλον, στηρίζοντας νέα και ταλαντούχα παιδιά”.