Ποδόσφαιρο

Γιόρτασαν την επανεκλογή του Πλούταρχου στην ΕΠΣΗ!

Γιόρτασαν την επανεκλογή του Πλούταρχου στην ΕΠΣΗ!

Στον Κόκκινο Πύργο παρουσία του προέδρου κ. Τζώρτζογλου

A-
A+
10/06/2018 | 21:45

Μέσα σε άριστο οικογενειακό κλίμα και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε δείπνο προσφορά του γνωστού παράγοντα Κουτεντάκη Γιάννη  με αφορμή την επανεκλογή του αδελφού του Γιώργου-Πλούταρχου στο Δ.Σ. της ΕΠΣΗ.

Ο Πλούταρχος επανεξελέγη  για δεύτερη τετραετία στην διοίκηση της ΕΠΣΗ, αναλαμβάνοντας μάλιστα Α’ αντιπρόεδρος στο Δ.Σ.

Προσκεκλημένοι ήταν ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και σύσσωμη η νέα διοίκηση της ΕΠΣΗ, όλα τα σωματεία της Μεσαράς αλλά και φίλοι και συνεργάτες που στήριξαν την υποψηφιότητα

Ο οικοδεσπότης Γιάννης Κουτεντάκης στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους που τίμησαν την οικογένειά του και την ΕΠΣΗ με τη στήριξή τους, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου ,μίλησε με συγκίνηση για τον τόπο καταγωγής του, την Μεσαρά και την απόλυτη στήριξη στον ίδιο και στους συνεργάτες του, ενώ ιδιαίτερη ήταν και η συγκίνηση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣΗ, Γιώργου Στεφανουδάκη.

Ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης ευχαρίστησε την οικογένειά του, που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα του , ενώ η  ζεστή καλοκαιρινή βραδιά στον Κόκκινο Πύργο και την ταβέρνα «Πέλαγος» κύλησε με ωραία και έντονα συναισθήματα. Τέλος εντύπωση έκαναν οι μαντινάδες του Νίκο Τζώρτζογλου και ο γιός του  Φίλιππος που έπαιξε  λύρα και λαούτο!

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.