Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση του Ζαρού για την τιμωρία του

Η ανακοίνωση του Ζαρού για την τιμωρία του

A-
A+
18/04/2019 | 11:57

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ζαρού για τη τιμωρία αφαίρεσης ενός βαθμού και της έδρας της στα play off . Ο Α.Ο Ζαρού τόνιζει στην ανακοίνωση του πως θα συνεχίσει το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και δεν θα ασχοληθεί με εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο Ζαρού:

Από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ, η ΟΜΑΔΑ του Ζαρού γνωρίζοντας αρκετά καλά πως παίζεται η μπάλα στο τοπικό ποδόσφαιρο, ενημερώνει όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου, ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί από κανένα εξωαγωνιστικό παράγοντα, όπως άλλωστε περίτρανα έχει αποδείξει έως τώρα!

Όπως μέχρι σήμερα δεν έχουμε ασχοληθεί με κανένα και τίποτα άλλο εκτός από την ομάδα μας, αυτό θα κάνουμε και τώρα, μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ, στην οποία με την παρουσία εκπροσώπων της ομάδας απολογηθήκαμε με αποδείξεις , αλλά τιμωρηθήκαμε με ενδείξεις!

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε καλά αυτό που ξέρουμε: Να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να δίνουμε πολλές ευκαιρίες σε νέα παιδιά, να γεμίζουμε κάθε Κυριακή τις κερκίδες, να κάνουμε παρέες εκτός γηπέδου και στο τέλος του πρωταθλήματος να βρισκόμαστε στην 1η θέση!

Καλή συνέχεια σε όλους!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ ΑΟ. ΖΑΡΟΥ