Στίβος

Οικογενεική υπόθεση: Ο αδερφός της Κορακάκη ήρθε 4ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής

Οικογενεική υπόθεση: Ο αδερφός της Κορακάκη ήρθε 4ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής

Φαίνεται πως το γονίδιο της σκοποβολής υπάρχει άφθονο στην οικογένεια Κορακάκη

A-
A+
06/09/2018 | 14:52

Φαίνεται πως το γονίδιο της σκοποβολής υπάρχει άφθονο στην οικογένεια Κορακάκη. Μετά την Άννα, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής στην Κορέα, ο αδερφός της Διονύσης, έφτασε και αυτός μία ανάσα από την κορυφή και μάλιστα, στο πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Διαγωνιζόμενος στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων, ο Διονύσης, μετά από έναν πάρα πολύ καλό αγώνα και με ατομική επίδοση 577/600 περασε 5ος στον τελικό του αγωνίσματος. Εκεί μετά από έναν καλό τελικό στην τελευταία σφαίρα έχασε το χάλκινο μετάλλιο και κατέλαβε την πολυ τιμητική 4η θέση στο πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

View this post on Instagram

Ο Διονύσης μας στον πρώτο του τελικό, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας με 577! Μία ανάσα από το βάθρο στις λεπτομέριες, με ένα φοβερό τελικό για την 4η θέση στον κόσμο και μία φανατική θαυμάστρια που έτρεξε για μια φωτογραφία μαζί του στη λήξη του τελικού. Σ' ευχαριστώ για την τόση περηφάνεια. / My little brother Dionisis shooting his -first ever- ISSF final, here at the World Championships, after qualifying with 577! So close to the podium, yet an amazing final for the 4th place in the world and a crazy fan who stepped into the battle field for a picture with him. 📸credits: @issf_official #theproudest #brother #siblings #happy #issf #worldchampionship #4thplace #my🦁

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on