Βόλευ

Παναγιώτης Ιωάννου: “Δεν χειρίστηκα το παιχνίδι όπως έπρεπε…”

Παναγιώτης Ιωάννου: “Δεν χειρίστηκα το παιχνίδι όπως έπρεπε…”

Πήρε στις πλάτες του την ήττα της ομάδας στο κλειστό Μοιρών

A-
A+
24/02/2018 | 22:41

Δεν κατάφερε να σπάσει το σερί των κακών αποτελεσμάτων ο ΓΑΣΜ σήμερα στο κλειστό Μοιρών όπου παρά την προσπάθεια ηττήθηκε από το Αιγάλεω με 3-2 σετ. Μιά ήττα για την οποία ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης πήρε προς τιμή του ,  ο προπονητής κ. Παναγιώτης Ιωάννου . Ο ίδιος μάλιστα ήταν τόσο σκληρός με τον εαυτό του που δεν δίστασε να δηλώσει  ότι μιά λάθος κίνηση δική του που έκανε στο 4ο σετ στοίχισε την ήττα στην ομάδα του.

Ας δούμε όμως τι δήλωσε ο ίδιος στο apopsilive.gr: “Σήμερα έγινε μια τεράστια προσπάθεια για να επανέλθουμε μετά από ένα σερί κακών εμφανίσεων. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά καλύτερη , με ψυχή , με κίνητρο, όχι όμως με πολλές δυνάμεις λόγω τραυματισμών που μας ταλαιπωρούν κι αυτό φάνηκε χωρίς όμως να αποτελεί δικαιολογία…

Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν διαχειρίστηκα το παιχνίδι όπως έπρεπε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μια τεράστια ανατροπή και να είχαμε πάρει “καθαρό” τρίποντο , όμως στο 4ο σετ έγινε ένα μεγάλο λάθος , μιά λάθος αλλαγή και έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Για μένα οι νίκες είναι σημαντικές αλλά πιό σημαντικό είναι η δουλειά που γίνεται στο γήπεδο και τα παιδιά σήμερα έκαναν εξαιρετική προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ωστόσο όταν δεν παίρνεις το τρίποντο , θέλεις να πάρεις ότι γίνεται περισσότερο κι εμείς σήμερα θέλαμε να μην μας φτάσει το Αιγάλεω και εν μέρει το πετύχαμε.

Από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος ,  θέλουμε η ομάδα μας να κρατήσει ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης για να μπορέσει να διεκδικήσει τον δύσκολο στόχο της πεντάδας τον οποίο για να πετύχουμε θα πρέπει να αφήσουμε έξω ομάδες όπως το Αιγάλεω , τον ΖΑΟΝ και τον Πανιώνιο.”