Βόλευ

Παναγιώτης Ιωάννου: ” Δεν φτάσαμε τα ποιοτικά στάνταρ του 1ου παιχνιδιού…”

Παναγιώτης Ιωάννου: ” Δεν φτάσαμε τα ποιοτικά στάνταρ του 1ου παιχνιδιού…”

Από την αρχή θέλαμε να είμαστε όσο πιό γρήγορα γίνεται ασφαλείς...

A-
A+
11/03/2018 | 22:37

Στους στόχους του  παρά την ήττα από την Θέτιδα συνεχίζει να παραμένει ο ΓΑΣΜεσράς σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή  κ. Ιωάννου στο apopsilive.gr .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ιωάννου: ” Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι για να αξιώσουμε οτιδήπετε θα έπρεπε αν παίξουμε καλά.Όποιος πήρε οτιδήποτε από αυτό το ματς το “έκλεψε”… Εμείς στον 1ο γύρο πήραμε ένα βαθμό αλλά εκείνο το παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση με το σημερινό. Δεν φτάσαμε τα ποιοτικά στάνταρ εκείνου του παιχνιδιού κι η Θέτιδα δεν ήταν η ίδια ομάδα. Σήμερα είδαμε πως είναι οι ομάδες της Α1 και πόσο απέχουμε εμείς από αυτές.

Η Θέτιδα από την αρχή ήταν το φαβορί και δικαίωσε τον τίτλο της. Στο 1ο σετ μας δόθηκε η ευκαιρία αλλά δεν την αξιοποιήσαμε. Στη συνέχεια εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και μέσα σε 20 μέρες να δώσουμε ότι έχουμε αν θέλουμε να μείνουμε στον στόχο μας. Από την αρχή θέλαμε να είμαστε όσο πιό γρήγορα γίνεται ασφαλείς και νομίζω ότι αυτό το πετύχαμε.

Ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς  που προσπαθούμε να τους διαχειριστούμε , με αποτέλεσμα να μην είμαστε σταθεροί στην απόδοση μας. Την άλλη εβδομάδα αγωνιζόμαστε στα Βριλήσσια και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Από τη στιγμή που κέρδισε το Αιγάλεω εδώ δεν έχουμε άλλες επιλογές , εμείς μπορεί να πάρουμε τρεις νίκες και να μην μας φτάσουν.

Τα νέα παιδιά της ομάδας έχουν μέλλον και πρέπει να τα επιβραβεύουμε δίνοντας τους κάποια λεπτά συμμετοχής. Έχουν ποιότητα αθλητική αλλά και καλό χαρακτήρα…’