επικαιρότητα

Έγκριση ποσού 500.000 ευρώ για το Οδικού Δικτύου στο Δήμο Φαιστού

Έγκριση ποσού 500.000 ευρώ για το Οδικού Δικτύου στο Δήμο Φαιστού

Ένα πολύ μεγάλο ποσό , που αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να κλείσει πολλές ''τρύπες''

A-
A+
09/08/2018 | 18:51

Έπειτα από την επίσκεψη του Δήμαρχου Φαιστού στην Αθήνα στις 02.07.2018 και το αίτημα που κατατέθηκε προς τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε, ο τελευταίος ενέκρινε το ποσό των 500.000,00 ευρώ για την επιχορήγηση του Δήμου προκειμένου να αποκατασταθεί η βατότητα του δημοτικού οδικού δικτύου.

Σε μεγάλο τμήμα, το δημοτικό οδικό δίκτυο, παρουσιάζει τεράστια προβλήματα από έντονες καθιζήσεις οδοστρώματος και πρανών, κατακλίσεις φερτών υλικών κ.α., λόγω των ακραίων και καταστροφικών καιρικών φαινόμενων παρελθόντων ετών.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε για τη σημαντική οικονομική στήριξη και την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου Φαιστού.”

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ

ΑΡΜΟΥΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.