Νότια Κρήτη

Εργασίες συντήρησης στο 2ο Νηπιαγωγείο της Αγίας Βαρβάρας

Εργασίες συντήρησης στο 2ο Νηπιαγωγείο της Αγίας Βαρβάρας

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης με το ποσό των 50.000 ευρώ.

A-
A+
18/07/2019 | 11:17

Υπογράφηκε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Γόρτυνας, στους Άγιους Δέκα, η σύμβαση κατασκευής έργου με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ Δ.ΓΟΡΤΥΝΑΣ»   ποσού σύμβασης έργου μετά την έκπτωση 25.000,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. μεταξύ Δημάρχου Γόρτυνας, Κυρίου Σχοιναράκη Νικόλαου  και ανάδοχης εργοληπτικής επιχείρησης με διακριτικό τίτλο  «LYDAKIS Construction Co» , με πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Χαράλαμπο Λυδάκη.

Η σύμβαση συμπεριλαμβάνει: Την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών του αύλειου χώρου του 2ου Νηπιαγωγείου της Αγίας Βαρβάρας.

Συγκεκριμένα, στον αύλειο χώρο προβλέπεται να γίνουν εργασίες κατασκευής βιομηχανικού δαπέδου καθώς και η κατασκευή πολυκαρβονικού μεταλλικού στεγάστρου, ενώ στον χώρο της παιδικής χαράς προβλέπεται η τοποθέτηση πλακών ασφαλείας από καουτσούκ.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης σύμφωνα με την υπ. Αριθμό 14594/.2019 Απόφαση του Περιφερειάρχη , με το ποσό των 50.000,00€ και συγκεκριμένα έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό του τρέχοντος οικονομικού έτους , του Δ. Γόρτυνας με Κ.Α.64.7331.0002.

Η χρηματοδότηση του έργου είναι το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε), της Περιφέρειας Κρήτης.

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης , Κύριο Σταύρο Αρναουτάκη.