επικαιρότητα

Με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, ο Εκπαιδευτικός Γιώργος Πετρουλάκης

Με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, ο Εκπαιδευτικός Γιώργος Πετρουλάκης

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιώργου Πετρουλάκη με τον συνδυασμό "Φαιστός-Ο Τόπος μας Μπροστά"

A-
A+
26/03/2019 | 16:51

Με την παράταξη «Ο Τόπος μας Μπροστά» του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, θα δώσει τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου ο Εκπαιδευτικός Γιώργος Πετρουλάκης, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καπαριανών, με ιδιαίτερα πλούσια κοινωνική και συνδικαλιστική δράση στο «βιογραφικό» του.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαθιουδάκης: «Αποτελεί εξαιρετική τιμή για την παράταξη μας η συμμετοχή σε αυτήν του Γιώργου Πετρουλάκη, ενός συνδημότη μας με ξεχωριστό ήθος και πίστη στις αξίες, με πολύχρονη εμπειρία συμμετοχής στα κοινά και μεγάλη διάθεση προσφοράς στον τόπο, όπως έχει πολλές φορές μέχρι τώρα αποδείξει μέσα από την πλούσια κοινωνική & συνδικαλιστική του δράση, έχοντας υπηρετήσει καίριες θέσεις όπως: Πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων (1990-97), Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου πρώην Δήμου Μοιρών, νυν Φαιστού (1994-98), Πρόεδρος Εθνικού Σταδίου Μοιρών (1998-2000), Πρόεδρος Κέντρου Υγείας Μοιρών (1993-94), Πρόεδρος του ΚΕΠΕΠ Πόμπιας (2003-2004), Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (2012), Αντιπρόεδρος του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Μοιρών (από 2004 έως 2019) Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καπαριανών (από το 2003 έως σήμερα). Ως ένας δημότης που νοιάζεται πραγματικά για το δήμο όπου ζει με την οικογένεια του, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παρόν και το μέλλον της νέας γενιάς ως εκπαιδευτικός και ως πολύτεκνος πατέρας ο ίδιος τεσσάρων παιδιών που απέκτησε με την Εφοριακό σύζυγο του Σοφία Μπλαβάκη, φροντίζοντας μέσα από τη συμμετοχή του στα κοινά για να βελτιωθούν τα κακώς κείμενα και να προκόψει ο Δήμος Φαιστού, ο Γιώργος Πετρουλάκης μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο μας και χαιρόμαστε που θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη νέα Αυτοδιοικητική περίοδο».

Δήλωση Γιώργου Πετρουλάκη, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά»  του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη:

«Πιστεύοντας ακράδαντα στην τεράστια ευθύνη που έχουμε όλοι μας για να προχωρήσει ο τόπος στον οποίο ζούμε μπροστά, θεωρώ υποχρέωση μου να πράξω ότι καλύτερο μπορώ, συμβάλλοντας με όλες μου τις δυνάμεις για την προκοπή του Δήμου Φαιστού. Το ενδιαφέρον για τα κοινά δεν μπορεί να περιορίζεται στη θεωρία, στην κριτική των άλλων, στην γκρίνια και στα παχιά λόγια. Απαιτείται δουλειά από όλους μας για να βελτιωθούν όσα στραβά μας ενοχλούν και να αξιοποιηθούν τα πλούσια προσόντα μιας πραγματικά ευλογημένης από το Θεό περιοχής που μπορεί να γνωρίσει ποικιλόμορφη ανάπτυξη- πάντα με σεβασμό στον τόπο, τη φύση του, τις αξίες και την ιστορία του. Ο Δήμος Φαιστού και η ευρύτερη περιοχή του κρητικού νότου μπορούν να αποτελέσουν «υπόδειγμα» ανάπτυξης και προόδου γιατί διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις γι αυτό. Αυτό που χρειάζεται είναι η θέληση και η αποφασιστικότητα όλων όσων ζούμε εδώ και αγαπάμε πραγματικά τον τόπο να παλέψουμε για την προκοπή του. Γι αυτό δηλώνω “παρών” στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στο Δήμο Φαιστού με την παράταξη “Ο Τόπος μας Μπροστά” του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Μαθιουδάκη».