Νότια Κρήτη

Ο βιολογικός Μοιρών λειτουργεί! (βίντεο)

Ο βιολογικός Μοιρών λειτουργεί! (βίντεο)

Κάλεσμα στους πολίτες για άμεση σύνδεση, από τη ΔΕΥΑ Φαιστού

A-
A+
13/06/2016 | 11:52

Επιτέλους Βιολογικός! Η δυσοσμία και τα λύματα στους δρόμους θα πρέπει άμεσα να αποτελέσουν εικόνες του παρελθόντος , αφού το έργο που τόσα χρόνια στερείται η περιοχή, είναι πλέον γεγονός. Ο βιολογικός καθαρισμός Μοιρών είναι έτοιμος να λειτουργήσει και αυτό που θα πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι Μοιρών, Γαλιάς, Πετροκεφαλίου και Καστελίου, είναι να απευθυνθούν στην υπηρεσία της ΔΕΥΑΦ για να συνδεθούν με παροχή.

 

Όλα έτοιμα!

Το apopsilive.gr  βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Μοιρών και μίλησε με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΦ κ. Άρη Λενακάκη. Όπως τόνισε ο κ. Λενακάκης  το θέμα με την παροχή ρεύματος λύθηκε και πλέον ο βιολογικός μπορεί να λειτουργήσει. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι ο βιολογικός είναι σε λειτουργία. Η δυσοσμία και οι άσχημες εικόνες στους δρόμους θα ξεχαστούν , ενώ ο κόσμος θα μπορεί πλέον να βγαίνει στο μπαλκόνι του χωρίς να ενοχλείται από τη δυσοσμία. Έπρεπε να ξεκινήσει η λειτουργία του και να μπει ένα τέλος σε αυτό που βιώνουμε όλοι όσοι μένουμε σε αυτές τις περιοχές. Καλώ τον κόσμο να έρθει στα γραφεία της ΔΕΥΑΦ και να ενημερωθεί για το πως θα συνδεθεί με την αποχέτευση. Είναι ευθύνη όλων μας. Όχι μόνο της ΔΕΥΑΦ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λενακάκης.

 

Μεταστέγαση

Εκτός από το χώρο όπου έχουν τοποθετηθεί τα μηχανήματα στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Μοιρών, παράλληλα έχουν δημιουργηθεί και θα χρησιμοποιηθούν άμεσα, κτίρια τα οποία θα φιλοξενήσουν την υπηρεσία της ΔΕΥΑΦ. Ήδη στο χώρο βρίσκεται μία υπάλληλος της υπηρεσίας, αλλά και το συνεργείο ζημιών με τα οχήματα της επιχείρησης. «Εκτιμούμε ότι άμεσα θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά της ΔΕΥΑΦ στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού , όπου υπάρχει ολοκληρωμένη πλέον υποδομή», τόνισε ο κ. Λενακάκης.

 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΟΙΡΩΝ ΚΤΙΡΙΟ

Το κτίριο όπου θα μεταφερθούν άμεσα οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Φαιστού

 

Ζαρός-Μάταλα

Με αργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Βιολογικό Ζαρού, ενώ  εκτιμάται ότι θα χρειαστεί νέα παράταση για τον εργολάβο, ώστε να ολοκληρώσει την εργολαβία του. Στα Μάταλα, ενόψει και του Beach Festival η ΔΕΥΑΦ έχει ήδη ενημερώσει τον εργολάβο , ο οποίος θα βρίσκεται σε πειφυλακή για το τριήμερο, ώστε αν παρουσιαστεί οτιδήποτε να είναι άμεσα αντιμετωπίσιμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: