Πολιτισμός

«Χρυσή πέννα» στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

«Χρυσή πέννα» στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Από την Παγκρήτια Ένωση Δημοσιογράφων.

A-
A+
31/12/2019 | 10:58

Επίσημη επίσκεψη στον Αρχηγό της ΕΛ-ΑΣ Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος κατάγεται από τον Αχεντριά του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, πραγματοποίησε, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Ένωσης Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε).

Ο πρόεδρος της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε Γιώργος Μοσκοβίτης μαζί με τους συνεργάτες του, αφού συνεχάρησαν τον κ. Καραμαλάκη, ο οποίος τους υποδέχτηκε στο γραφείο του, για τα νέα καθήκοντά του ως αρχηγού της ΕΛ-ΑΣ ,τον ευχαρίστησαν θερμά για την ανταπόκριση του για την εθιμοτυπική συνάντηση τους, και ο πρόεδρος του προσέφερε την «Χρυσή πέννα» της Παγκρήτιας Ένωσης Δημοσιογράφων. Αντάλλαξαν απόψεις και ευχές , και τον  προσκάλεσαν να παρευρεθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2020 στην εκδήλωση της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε για την κοπή της Βασιλόπιτας στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών στον Πειραιά.

Στην επίσκεψη αυτή με τον αρχηγό της ΕΛ-ΑΣ παρευρέθηκαν  τα μέλη της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε. :  Πρόεδρος Γεώργιος Μοσκοβίτης , Αντιπρόεδρος Χαραλαμπος Εμανουήλ, Γ.Γραμματέας Μαρία Πολάτου, Ταμίας Γιάννης Κατσαράκης , Δ. Σχέσεις Νίκος Χατζηνικωλάκης , Γραμματέας πειθαρχικού Κώστας Αντωνακάκης, και τα μέλη , Μάνος & Νίκος Πυθαρούλης φωτορεπόρτερ , καθως και  ο Ραδιοφωνικός Παραγωγός του Lyra fm Γιώργος Μουλακάκης .