επικαιρότητα

Αλαλούμ με το κοινωνικό μέρισμα – Φιάσκο με την ηλεκτρονική πλατφόρμα

Αλαλούμ με το κοινωνικό μέρισμα – Φιάσκο με την ηλεκτρονική πλατφόρμα

Όλοι περίμεναν ότι η πλατφόρμα θα άνοιγε την Τρίτη!

A-
A+
08/12/2018 | 17:34

Πάρα πολλοί ενδιαφερόμενοι περιμένουν να δουν επιτέλους την ηλεκτρονική πλατφόρμα να ανοίγει για να κάνουν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται… τραγελαφική.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποτίθεται ότι θα άνοιγε την περασμένη Τρίτη (04/12), αλλά, μερικές τεχνικές λεπτομέρειες – όπως τις χαρακτήριζαν πηγές του υπουργείου Εργασίας, ανέβαλε το άνοιγμα της πλατφόρμας koinonikomerisma.gr για την Παρασκευή (07/12).

Η ίδια η υπουργός μάλιστα κ. Έφη Αχτσιόγλου, ενημέρωσε με μήνυμά της στο Facebook πως η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε, καλώντας ουσιαστικά τον κόσμο να μπει και να υποβάλει αίτηση.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.