επικαιρότητα

Ασήμι: Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στην αυλή του σπιτιού του

Ασήμι: Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ στην αυλή του σπιτιού του

Προσπάθησε να συνδέσει τη φρέζα όμως το βαρύ μηχάνημα μετακινήθηκε και τον εγκλώβισε.

A-
A+
25/03/2019 | 17:15

Ασφυκτικό θάνατο κάτω από το βαρύ γεωργικό μηχάνημα (τρακτέρ) βρήκε ένας 83χρονος άνδρας στην αυλή του σπιτιού του στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά τη χθεσινή ημέρα, ωστόσο τον άτυχο ηλικιωμένο εντόπισαν σήμερα Κυριακή 25 Μαρτίου μετά την παρέλαση οι συγγενείς του και συγκεκριμένα τα ανίψια του που τον επισκέφτηκαν για να του φέρουν φαγητό. Ο ηλικιωμένος ήταν ανύπαντρος και διέμενε μόνος του στο παλιό χωριό του Ασημίου και κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 83χρονος Φανουράκης Γεώργιος που στο παρελθόν διατηρούσε κουρείο και έτσι ήταν γνωστός και στον κόσμο, ως ο “κουρέας” είχε θέσει σε λειτουργία το τρακτέρ του μέσα στην αυλή του σπιτιού του και στη συνέχεια είχε προσπαθήσει να κουμπώσει τη φρέζα για να προχωρήσει σε αγροτικές εργασίες.

Κάτι όμως φαίνεται πήγε στραβά και το μηχάνημα -άγνωστο πως- μετακινήθηκε προς τα πίσω με τραγική συνέπεια να τον εγκλωβίσει και να τον καταπλακώσει, βρίσκοντας ασφυκτικό θάνατο.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου άνδρα ειδοποιήθηκε να συνδράμει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσπευσε με 3 οχήματα και 10 άνδρες που κατάφεραν να ανασηκώσουν το βαρύ όχημα και να ανασύρουν τη σορό του ηλικιωμένου άνδρα.