επικαιρότητα

Επιχείρηση  Kαμπουράκης στις Μοίρες

Επιχείρηση Kαμπουράκης στις Μοίρες

Ένα πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα μας περιμένει!

A-
A+
21/03/2018 | 12:30

Με ένα πλήρως ανακαινισμένο και οργανωμένο κατάστημα εσωτερικά με πιο σύγχρονο στήσιμο και οργάνωση, η  επιχείρηση Καμπουράκη στις Μοίρες έδωσε έμφαση στην εμπειρία και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Σε τομείς ανάλογα με το προϊόν θα βρούμε χρώματα, πινέλα, μονωτικά υλικά επιλεγμένων εταιριών, ηλεκτρικά εργαλεία κ.α. καθώς και νέους κωδικούς προϊόντων όπως είδη και εργαλεία κήπου, βερνίκια, επαγγελματικά εργαλεία, είδη προστασίας σπιτιού και… ταπετσαρίες σε μία τεράστια γκάμα ακόμα και τις πιο απαιτητικές κυρίες σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Ανάλογα την εποχή λοιπόν ο κάθε μεσαρίτης επαγγελματίας ή ιδιώτης μπορεί να βρει αυτό που θέλει επί της 28ης Οκτωβρίου 35 στις Μοίρες. Η επιχείρηση Καμπουράκης μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα της  είναι εκεί για να σας συμβουλέψουν και να σας καθοδηγήσουν να πάρετε την σωστή απόφαση.

Εκτός από τους σύγχρονους και λειτουργικούς του χώρους, το κατάστημα ξεχωρίζει και για τον τρόπο παρουσίασης, αφού τα προϊόντα που διαθέτει προβάλλονται σε οθόνες τηλεόρασης  που βρίσκονται στους τοίχους.  Η ανανεωμένη εικόνα του καταστήματος, αντικατοπτρίζει παράλληλα και την ανανεωμένη γκάμα με αμέτρητες επιλογές σε σχεδιασμό, ποιότητα και στυλ.

52 χρόνια στην υπηρεσία του ιδιώτη και του επαγγελματία.

Μοίρες 28ης Οκτωβρίου 25.  Τη.: 28920 22352

Fb: Χρώματα Καμπουράκης