επικαιρότητα

Έρχεται χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του επαρχιακού δρόμου Αμιρών-Άρβηςς

Έρχεται χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του επαρχιακού δρόμου Αμιρών-Άρβηςς

Η δημοπράτηση θα γίνει από την τεχνική υπηρεσία της Π.Ε. Ηρακλείου τις επόμενες ημέρες

A-
A+
12/09/2018 | 17:07

Σημαντικά τα νέα για την αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου Αμιρών Άρβης αφού ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Μηνά Σταυρακάκη, υπέγραψε την διάθεση πίστωσης 300.000 ευρώ που αφορά την ολοκληρωμένη παρέμβαση αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Η δημοπράτηση θα γίνει από την τεχνική υπηρεσία της Π.Ε. Ηρακλείου τις επόμενες ημέρες αφού σύμφωνα με τον Διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών κο Μανώλη Φακουκάκη είναι έτοιμη η σχετική μελέτη.

Παράλληλα με την υπογραφή σύμβασης που γίνεται τις επόμενες μέρες θα γίνει συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου δήμου Βιάννου σε πολλά σημεία που το οδόστρωμα υποστεί σημαντικές φθορές μεταξύ των οποίων και πολλά τμήματα της οδού Αμιρών Άρβης.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.