επικαιρότητα

Η απολογία γνωστού τηλεοπτικού παρουσιαστή για το κύκλωμα κοκαΐνης

Η απολογία γνωστού τηλεοπτικού παρουσιαστή για το κύκλωμα κοκαΐνης

Δείτε αναλυτικά τι υποστήριξε

A-
A+
19/02/2019 | 19:17

Άρχισαν οι απολογίες ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την υπόθεση του κυκλώματος με έδρα πασίγνωστο εστιατόριο στο Κολωνάκι το οποίο φέρεται να εφοδίαζε με κοκαΐνη «επώνυμους» Αθηναίους. Ενώπιον του δικαστηρίου απολογήθηκε ο γνωστός παρουσιαστής, Θ. Γ. ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση και γνώση με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. «Αν είχα ακούσει το παραμικρό θα έλεγα ακαριαία ότι σταματάω και θα έφευγα», είπε ο παρουσιαστής τονίζοντας ότι «πλέον δεν θα άνοιγε μαγαζί ούτε με τη μητέρα του»!

Ο παρουσιαστής που αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ήταν μέτοχος του εστιατορίου που φέρεται να εφοδίαζε με κοκαΐνη τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Ωστόσο, ο ίδιος ενώπιον του δικαστηρίου ανέφερε ότι δεν ήξερε τίποτα για διακίνηση ναρκωτικών στην επιχείρηση. Μάλιστα, όπως υποστήριξε αν είχε καταλάβει κάτι τέτοιο θα είχε αποχωρήσει αμέσως από αυτή.

Μάλιστα, ο ίδιος περιέγραψε στο δικαστήριο πως κατέληξε να μπει μέτοχος στην συγκεκριμένη επιχείρηση με 60.000 ευρώ, η οποία ωστόσο, όπως ανέφερε, δεν του απέφερε ποτέ κανένα κέρδος. Ο κατηγορούμενος ανέφερε στην απολογία του ότι γνωστή ηθοποιός την οποία εμπιστεύονταν του πρότεινε να συμμετάσχει στο επαγγελματικό εγχείρημα. Ο παρουσιαστής, αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξη στη διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησης

«Έχω πικρία από αυτή την ιστορία αλλά δεν είναι για το οικονομικό. Με πείραξε όλο αυτό που έγινε, δεν βρίσκομαι εδώ σήμερα για τα χρήματα που έχασα αλλά αλλά για την κατηγορία που αντιμετωπίζω. Βρέθηκα για πρώτη φορά σε φυλλάδες, σε εφημερίδες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για ζημία, όμως, του παρουσιαστή από την όλη υπόθεση έκανε λόγο στην απολογία του στο δικαστήριο και μάρτυρας υπεράσπισής του. Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο παρουσιαστής δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και πως όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν πως δεν πίνει ούτε ένα ποτό.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος και μέτοχος του καταστήματος απολογούμενος αρνήθηκε ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών μέσα στο εστιατόριο.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «ότι έκανε το έκανε μόνος του για δική του χρήση», όντας και ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών. «Το μαγαζί πήγαινε πολύ καλά έρχονταν διάσημοι πολιτικοί και αλλά πρόσωπα, έγινε ξακουστό σε όλη την Ελλάδα, έχει τύχει να κεράσω (ναρκωτικά) θαμώνες. Με έπαιρναν τηλέφωνο μου έλεγαν που θα είσαι το βράδυ, τους έλεγα στο μαγαζί και μου έλεγαν πάρε και κάτι να πιούμε δεν το κάναμε έτσι που να γίνεται αντιληπτό δεν ισχύει η κατάθεση που έχει δοθεί στην ανάκριση ότι πήγαινα στα τραπέζια κι έλεγα «αν θέλετε κάποιο ναρκωτικό το έχουμε».

Όπως ανέφερε από συγκατηγορουμένους του έπαιρνε μόνο κεράσματα. «Ήμασταν μια παρέα που κάναμε όλοι μαζί χρήση, ευτυχώς που έγινε αυτό και σταμάτησα», είπε στο δικαστήριο ενώ αναφερόμενος στον παρουσιαστή είπε ότι είναι ο μόνος για τον οποίο «κόβει το κεφάλι του ότι δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά».