Ποδόσφαιρο

Η Εθνική Ελλάδας μετακομίζει στο Παγκρήτιο!

Η Εθνική Ελλάδας μετακομίζει στο Παγκρήτιο!

Η "Επίσημη αγαπημένη" αποκτά όπως όλα δείχνουν νέα στέγη!

A-
A+
05/11/2018 | 17:29

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές στην Εθνική Ελλάδος, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετακομίζει από το ΟΑΚΑ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το γήπεδο του Ηρακλείου επισκέφτηκαν και επιθεώρησαν οι Βαγγέλης Γραμμένος και Αλέξης Δεδές, οι οποίοι διαπίστωσαν πως με κάποιες επεμβάσεις θα τηρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τα παιχνίδια της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου έβγαλε και σχετική ανακοίνωση αναφορικά με την επιθεώρηση και τα όσα συζήτησαν οι δυο πλευρές:

“Σε συνέχεια της παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε στο Παγκρήτιο Στάδιο και την επιθεώρηση που έγινε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, σήμερα επισκέφτηκε το δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια.

Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έγινε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο, Κώστα Βαρδαβά.

Ο κ. Βαρδαβάς υποδέχτηκε με χαρά τους κ.κ. Δέδε και Κουτεντάκη, αποδεχόμενος με θέρμη την προοπτική της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια ενώ όπως διαφάνηκε μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά θέματα που υπάρχουν.

Εκείνο που προκύπτει από τις επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τα στελέχη της Ένωσης, από την επιθεώρηση στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά και από τη σημερινή συνάντηση στη Λότζια, είναι ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις προκειμένου το Παγκρήτιο Στάδιο να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας”!