επικαιρότητα

Ηράκλειο: Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτικοί

Ηράκλειο: Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτικοί

Ανακοίνωση από την ΕΛΜΕ Ηρακλείου

A-
A+
10/01/2019 | 20:49

Στις αυριανές κινητοποιήσεις που έχουν προαναγγελθεί στην κοινότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση Λειτουργούν Μέσης Εκπαίδευσης σημειώνει:

“Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Ηρακλείου, στο πλαίσιο των δράσεων που αποφασίστηκαν και από την ΟΛΜΕ ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών, αποφάσισε το παρακάτω πρόγραμμα δράσεων:

⦁ Την διοργάνωση κινητοποιήσεων για την απόσυρση του αντιλαϊκού νομοσχεδίου για το νέο σύστημα διορισμών

⦁ Τρίωρη στάση 8-11 π.μ. την Παρασκευή 11/1(και για την αντίστοιχη απογευματινή για τα εσπερινά) συμπληρωματικά με την τρίωρη της ΟΛΜΕ.

⦁ Καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 13:00 και στην πορεία προς τη βουλή με αίτημα συνάντησης με τον πρωθυπουργό από κοινού με τη ΔΟΕ

⦁ Στο Ηράκλειο, συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας με τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας.

⦁ Την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης όσων συναδέλφων ταξιδέψουν Αθήνα για το συλλαλητήριο με το ποσό των 50 ευρώ (+ 50 ευρώ από την ΟΛΜΕ)

⦁ Να συγκληθεί η προέδρων το επόμενο Σαββατοκύριακο για το συντονισμό των κινητοποιήσεων

⦁ Γενική συνέλευση την Τετάρτη 16/1 ώρα 19:00 στο 3ο ΓΕΛ και κάλεσμα σε ΔΣ και συναδέλφους της πρωτοβάθμιας για κοινό συντονισμό”.