επικαιρότητα

Ηράκλειο: Οι βαλίτσες ήταν γεμάτες με παράνομα τσιγάρα

Ηράκλειο: Οι βαλίτσες ήταν γεμάτες με παράνομα τσιγάρα

Σύλληψη 43χρονου

A-
A+
16/11/2018 | 19:41

Οι λιμενικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου είχαν συλλέξει πληροφορίες για την δράση του 43χρονου και κατάφεραν
να τον συλλάβουν επ αυτοφώρω.

Συγκεκριμένα την ώρα που ο 43χρονος αλλοδαπόςτοποθετούσε στο αυτοκίνητο του επτακόσια εβδομήντα (770) πακέτα τσιγάρα και τριάντα (30) συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50gr) έκαστη, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Ακολούθησε κατ΄ οίκον έρευνα όπου βρέθηκαν επιπλέον τετρακόσια τριάντα (430) πακέτα τσιγάρα και είκοσι πέντε (25) συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων (50gr) έκαστη, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία επίσης δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω καπνικά προϊόντα, καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Σύμφωνα με το Τελωνείου Ηρακλείου, το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων εξακοσίων πενήντα οκτώ ευρώ και εξήντα οκτώ λεπτών (€5.658,68).

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.