επικαιρότητα

Ηράκλειο: Όσα αναφέρει ο Γιάννης Βρέτζος για το επεισόδιο στο εργατικό κέντρο

Ηράκλειο: Όσα αναφέρει ο Γιάννης Βρέτζος για το επεισόδιο στο εργατικό κέντρο

Έδωσε την δική του εκδοχή για το σοβαρό επεισόδιο

A-
A+
10/11/2018 | 22:00

Τη δική του άποψη για το σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον απερχόμενο πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά, παρουσιάζει με ανακοίνωσή του ο απερχόμενος αντιπρόεδρος του ΕΚΗ Γιάννης Βρέντζος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

“Τα όσα γράφονται και ακούγονται τα τελευταία 24ωρα για το ΕΚΗ και για το πρόσωπο μου, σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι είναι εντελώς αναληθή. Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα του ΕΚΗ παράνομα, παράτυπα, καταχρηστικά, αντιδεοντολογικά, φασιστικά, χωρίς να προβλέπετε από πουθενά και ιδικά από το καταστατικό του ΕΚΗ παραβιάστηκε και αλλάχτηκε η κλειδαριά με εντολή του απερχόμενου προέδρου του ΕΚΗ προς τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής ώστε να να μη μπορώ να ασκώ τα συνδικαλιστικά μου καθήκοντα και να υπάρχει ομαλή λειτουργία του ΕΚΗ που είναι στην καταστατική μου αρμοδιότητα.

Η ενέργεια να μου παραδοθούν τα κλειδιά του γραφείου του Γενικού Γραμματέα μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο υποδεικνύει τη σκοπιμότητα και το ολέθριο ατόπημα του απερχόμενου προέδρου που δυστυχώς οδηγούν στον εκφυλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος .

Διαχώρισα τη θέση μου και αποχώρισα από την Παράταξη της πλειοψηφίας του ΕΚΗ χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με τους υπόλοιπους συναδέλφους της συγκεκριμένης παράταξης.

Στην απόφαση μου αυτή με οδήγησε η αλαζονική συμπεριφορά και οι ενέργειες του απερχόμενου πρόεδρου το τελευταίο διάστημα και μετά και από τις καταγγελίες της ΔΑΣ για πλαστογραφίες και άλλα που σιγά σιγά αποκαλύπτονται”.