επικαιρότητα

Και το όνομα του συνδυασμού… “Μεγάλη Γόρτυνα”!

Και το όνομα του συνδυασμού… “Μεγάλη Γόρτυνα”!

Ένα δεντράκι που βλασταίνει και μεγαλώνει στο όνομα της Γόρτυνας από τον Μιχάλη Κοκολάκη.

A-
A+
12/02/2019 | 10:49

Την παρθενική του εμφάνιση στην πρώτη εκδήλωση που έγινε στο Ασήμι έκανε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη που τελικά θα φέρει την ονομασία “Μεγάλη Γόρτυνα”.

Στο λογότυπο ο συνδυασμός προβάλλεται με ένα “γάμα” μικρό από τα αρχικά της Γόρτυνας, που σαν ένα μικρό δεντράκι αρχίζει να βλασταίνει, να βγάζει κλαδιά και να ανθίζει.  Ο συμβολισμός ευφυής και ευανάγνωστος για το νέο ξεκίνημα που επαγγέλλεται ότι θα φέρει η υποψηφιότητα του κ. Κοκολάκη στον Δήμο της Γόρτυνας.

Δεκτικός με τη σύγχρονη τεχνολογία ο συνδυασμός, αφού στα κλαδιά του βλέπουμε να μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα social media με τα αντίστοιχα σηματάκια.

Ως γνωστόν το επιτελείο του υποψηφίου Δημάρχου έχει προχωρήσει στη δημιουργία σελίδας και mail  επικοινωνίας μέσω του οποίου μπορούν οι δημότες να καταθέτουν τις απόψεις, τις επισημάνσεις, τον προβληματισμό και τις προτάσεις τους.

Λέτε να είναι ενδεικτικό ότι οι εκλογές πλέον έχουν περάσει σε ένα άλλο επικοινωνιακό επίπεδο;

Αναμφίβολα οι δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας έχουν ανοίξει νέους επικοινωνιακούς διαύλους και αλίμονο σε όποιον δεν τους κατέχει και δεν τους χρησιμοποιεί!