επικαιρότητα

Κατσαρίδα σε ηλεκτρική καρέκλα… (Βίντεο)

Κατσαρίδα σε ηλεκτρική καρέκλα… (Βίντεο)

Έφτιαξε μίνι ηλεκτρική καρέκλα για να εξοντώσει κατσαρίδα

A-
A+
11/07/2018 | 17:41

Τις κατσαρίδες πολλοί εμίσησαν και πάτησαν με τις παντόφλες, ωστόσο, κανείς δεν σκέφτηκε τον σαδιστικό τρόπο που αποφάσισε ένας καλλιτέχνης στις Φιλιππίνες να σκοτώσει μία από αυτές.

Ο καλλιτέχνης αποφάσισε να εκδικηθεί τις κατσαρίδες, που έχουν εισβάλλει σπίτι του, με τον πιο απίστευτο και απαράδεκτο τρόπο. Παγίδευσε ένα ζωύφιο με ένα πλαστικό κύπελλο και τη βασάνισε.

Κατασκεύασε μίνι ηλεκτρική καρέκλα, χρησιμοποιώντας μπαταρία, πηνίο και λαμπτήρα, και έδεσε την κατσαρίδα, στην οποία φόρεσε μεταλλικό μίνι κράνος.

Ξόδεψε 2 ώρες για να φτιάξει τη μικρή ξύλινη καρέκλα και να τη συνδέσει με καλώδια σε μια μπαταρία και ένα φωτάκι. Επίσης, έβαλε και ένα μεταλλικό καπέλο στο κεφάλι της.

Όπως δηλώνει ο καλλιτέχνης είναι αμετανόητος για την πράξη του.

«Άνοιξα το παράθυρό μου επειδή είχε ζέστη και η κατσαρίδα μπήκε μέσα. Δεν έπρεπε να έρθει μέσα. Έπρεπε να την είχα χτυπήσει με κάποιο αντικείμενο, αλλά σιχάθηκα. Οπότε, την παγίδευσα ζωντανή και μετά μου ήρθε αυτή η ιδέα», ανέφερε ο καλλιτέχνης.

 

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.