επικαιρότητα

Κρήτη: Απόπειρα δολοφονίας το “ατύχημα” σε βάφτιση;

Κρήτη: Απόπειρα δολοφονίας το “ατύχημα” σε βάφτιση;

Η υπόθεση παίρνει νέα τροπή!

A-
A+
25/09/2018 | 18:44

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, παραλίγο ένα γλέντι να μετατραπεί σε θρήνο και τραγωδία, όταν ένας άνδρας 40 χρονών τραυματίστηκε από άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο.

Αρχικά η κατάσταση της υγείας του άνδρα δεν φαινόταν να εμπνέει ανησυχία, ωστόσο σήμερα υπήρξαν επιπλοκές καθώς η σφαίρα είχε καρφωθεί στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλές κακώσεις.

Στόματα ερμητικά κλειστά

Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα φέρνουν στο φως μία άλλη πτυχή της υπόθεσης, και δείχνουν ότι το ατύχημα ίσως δεν ήταν και τόσο… “ατύχημα”!

Παρότι αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι δέχτηκε “αδέσποτη” σφαίρα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο πυροβολισμός έγινε επί σκοπού και οι αιτίες φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν και κρύβονται πίσω από ένα αιματηρό επεισόδιο του παρελθόντος με οικογένειες που βρίσκονται σε γνωστά χωριά του νησιού.

Η αστυνομία στα χέρια της δεν έχει κανένα επίσημο στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητα του δράστη, αφού ένα πέπλο σιωπής καλύπτει τις πιθανές μαρτυρίες. Ανεπίσημα πάντως γνωρίζουν τον δράστη, ο οποίος και στο παρελθόν φέρεται να έχει εμπλακεί σε ανάλογο επεισόδιο.