Πολιτική

Ξεκάθαρο μήνυμα Καμμένου από την Κρήτη για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας

Ξεκάθαρο μήνυμα Καμμένου από την Κρήτη για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας

"Ούτε χιλιοστό πίσω!"

A-
A+
19/10/2018 | 17:20

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον εμφύλιο εντός της κυβέρνησης που οδήγησε στην έξοδο τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά και ενώ αναμένεται κάθοδος και ομιλία του Νίκου Κοτζιά στο Ηράκλειο τη Δευτέρα, στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος παρευρίσκεται στην εκδήλωση για τα 13 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) που είναι σε εξέλιξη στη Σούδα Χανίων.

Παρών στις εκδηλώσεις και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρυ Ρ. Πάιατ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης και η ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων.

“Επιθυμούμε τις καλές σχέσεις και την καλή γειτονία με την Τουρκία ωστόσο δεν κάνουμε ούτε χιλιοστό πίσω στην εδαφική μας ακεραιότητα” επεσήμανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, από τα Χανιά όπου βρέθηκε σήμερα για να παραστεί στην εκδήλωση των 10 χρόνων λειτουργίας από την έναρξη του ΚΕΝΑΠ.

Ο κ. Καμμένος στις δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης απέφυγε να απαντήσει σε ερώτησεις για τη ρήξη της κυβέρνησης με τον κ. Κοτζιά και τις διαρροές που παρουσιάζουν ένα εμφυλοπόλεμο κλίμα μεταξύ του πρώην Υπουργού Εξωτερικών και του Κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου, με φόντο όχι μόνο τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά και τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων.