επικαιρότητα

Μυστήριο με το θάνατο του νεαρού δικηγόρου

Μυστήριο με το θάνατο του νεαρού δικηγόρου

Ο 28χρονος βρέθηκε νεκρός ενώ αγνοείτο από το βράδυ της Τρίτης

A-
A+
14/03/2019 | 16:46

Νεκρός βρέθηκε ο 28χρονος δικηγόρος που αγνοείτο από το βράδυ της Τρίτης. Ο 28χρονος δικηγόρος που εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο, το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις, βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό. Ο 28χρονος είχε να δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν συγγενείς του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν υπάρχουν τραύματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, αντιθέτως φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, όπως κάταγμα κεφαλής πίσω και αριστερά στον κρόταφο, συντριπτικό κάταγμα στο δεξί πόδι, κακώσεις θώρακα, κακώσεις σπονδύλων και ρήξη ύπατος και σπλήνας, όλα αποτέλεσμα πτώσης εξ ύψους.

Πληροφορίες θέλουν τον 28χρονο δικηγόρο να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, λόγω χρεών από τζόγο, κάτι που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία του. Η τελευταία επικοινωνία του άτυχου άνδρα με τους οικείους του, ήταν λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν έστειλε μήνυμα σε φίλο του ότι ήταν έξω για ένα ποτό! Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση του.

Ο βράχος από τον οποίο έπεσε ήταν εντελώς κάθετος και απότομος σαν τοίχος, ύψους τουλάχιστον 8-10 μέτρων και υπήρχε μόνο ένα μονοπάτι που οδηγούσε εκεί από την πίσω πλευρά του άλσους.

Η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια Αττικής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του, με την πιθανότητα τυχόν εγκληματικής ενέργειας να έχει εξασθενίσει σε μεγάλο βαθμό.