επικαιρότητα

Περιπέτεια για επιβάτες που ταξίδευαν αεροπορικώς για Θεσσαλονίκη

Περιπέτεια για επιβάτες που ταξίδευαν αεροπορικώς για Θεσσαλονίκη

Δεν κατάφερε το αεροπλάνο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο

A-
A+
08/12/2018 | 21:00

Λόγω της ομίχλης δύο πτήσεις από Ηράκλειο και Ρόδο δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο και κατευθύνθηκαν προς Καβάλα.

Ομίχλη κάλυπτε το πρωί τη Θεσσαλονίκη και κυρίως την ανατολική πλευρά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα με τις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Fraport λόγω της ομίχλης δύο πτήσεις από Ηράκλειο και Ρόδο δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο και κατευθύνθηκαν προς Καβάλα.

Παράλληλα, υπήρξαν και καθυστερήσεις σε άλλες πτήσεις. Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί του Σαββάτου ο καιρός βελτιώθηκε και τα προβλήματα με τις πτήσεις εξομαλύνθηκαν.

voria.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.