επικαιρότητα

Ποινή 30 ετών στον παιδόφιλο μουσικό που παρέδιδε μαθήματα και στην Κρήτη!

Ποινή 30 ετών στον παιδόφιλο μουσικό που παρέδιδε μαθήματα και στην Κρήτη!

Είχε παραδώσει μαθήματα στο ωδείο του Δήμου Ηρακλείου

A-
A+
15/10/2018 | 17:06

Ποινή κάθειρξης 30 ετών και έξι μηνών επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον κατηγορούμενο φλαουτίστα, κρίνοντάς τον ένοχο για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Εκτός από την ποινή κάθειρξης, το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο και χρηματικό πρόστιμο 100.800 ευρώ.

Το δικαστήριο αρνήθηκε να δώσει αναστολή στην έφεση του καθηγητή που, ως δεξιοτέχνης στο φλάουτο, ήταν μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Έτσι ο 62χρονος, που δικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος δύο κοριτσιών 9 και 11 ετών, οδηγείται στην φυλακή.

Μάλιστα ο καθηγητής μουσικής και πατέρας δύο παιδιών που στο πρόσφατο παρελθόν είχε παραδώσει μαθήματα και στο ωδείο του δήμου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τα Χριστούγεννα του 2016 έως τον Ιούλιο του 2017 ο διακεκριμένος φλαουτίστας χρησιμοποιώντας φιλοφρονήσεις στα δυο ανυποψίαστα κορίτσια προχωρούσε στη συνέχεια σε θωπείες στο στήθος, τα οπίσθια και τα γεννητικά όργανα τους ενώ τοποθετούσε τα χέρια τους στο μόριο του και τις παρακινούσε να το χαϊδέψουν.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν το ένα από τα δυο ανήλικα κορίτσια αποκάλυψε στους γονείς της τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του ωδείου.