επικαιρότητα

Ποιοι είναι πλουσιότεροι και ποιος βρίσκεται στην κορυφή από τους των 100 διασημότερους;

Ποιοι είναι πλουσιότεροι και ποιος βρίσκεται στην κορυφή από τους των 100 διασημότερους;

Η λίστα του Forbes για τα έσοδα των 100 διασημότερων προσώπων στην σύγχρονη εποχή

A-
A+
20/07/2018 | 22:00

Το Forbes ανακοίνωσε τα έσοδα των 100 διασημότερων προσώπων στη σύγχρονη εποχή. Τους προηγούμενους 12 μήνες, τα συνολικά έσοδα αυτών των 100 ατόμων, ανήλθαν στο εξωφρενικό ποσό των 6,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένο κατά 22% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό…

Έντεκα από αυτούς, ξεπέρασαν σε ετήσια έσοδα τα 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην κορυφή, βρίσκεται ο Αμερικανός πυγμάχος, Φλόϊντ Μεϊγουέδερ. Τα έσοδα του εκκεντρικού πρωταθλητή, ανήλθαν σε 285 (!) εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων 100 προέρχονται από την νίκη του επί του Ιρλανδού κυρίαρχου των πολεμικών αθλημάτων, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ.

Στην δεύτερη θέση του σχετικού καταλόγου, βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός, Τζορτζ Κλούνεϊ, με έσοδα 239 εκατομμύρα δολάρια, η πλειοψηφία των οποίων αφορά στην πώληση της εταιρείας που διατηρούσε για την παραγωγή τεκίλας. Αρκετά εκατομμύρια πιο κάτω, συναντάμε την Κάϊλι Τζένερ, που εκμεταλλεύεται τόσο καλά το σώμα της και το διαδίκτυο, ώστε να έχει ετήσια έσοδα 166,5 εκατομμύρια δολάρια.

Από τον χώρο του αθλητισμού, στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα στην 8η θέση, βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι με έσοδα 111 εκατομμύρια δολάρια και στην 10η, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που εισέπραξε 108 εκατομμύρια δολάρια.