επικαιρότητα

“Προϊόν πολυτελείας το πετρέλαιο θέρμανσης για την Κρήτη!”

“Προϊόν πολυτελείας το πετρέλαιο θέρμανσης για την Κρήτη!”

Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

A-
A+
16/10/2018 | 16:34

Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Λευτέρης Ζερβός για το πετρέλαιο θέρμανσης στην Κρήτη.

«Όσον αφορά την Κρήτη οι κυβερνητικές πολιτικές βασίζονται στην ελπίδα για… καλοκαιρία. Μετά τον κ. Δέδε που ήλπιζε στον καλό καιρό της Κρήτης για τον δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς που τελικά άνοιξε στα δύο, η Κυβέρνηση ελπίζει και σε… ήπιο χειμώνα. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός της αύξησης στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης κατά 20% σε σχέση με πέρυσι.

Κάτι που σημαίνει πως, εφόσον την Αττική οι τιμές κυμαίνονται ήδη στο 1,2 ευρώ, στην Κρήτη οι τιμές θα είναι ακόμα υψηλότερες ιδιαίτερα όσο πλησιάζει ο χειμώνας, κάνοντας το πετρέλαιο θέρμανσης προϊόν πολυτελείας.

Και σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και οι πρόσφατες δηλώσεις Σταθάκη, ο οποίος μιλά για αύξηση και στην τιμή του ρεύματος!

Ενώ, λοιπόν τα τελευταία 4 χρόνια οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατηγορούν την ΝΔ για αντιλαϊκές πολιτικές πρέπει να θυμίσουμε ως ήταν αυτοί που:

-Αύξησαν τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 22%

-Αύξησαν τον ΦΠΑ στο 24% εκτοξεύοντας την τιμή του πετρελαίου

-Μείωσαν πολλαπλώς τον προϋπολογισμό για το επίδομα θέρμανσης

-Μείωσαν στο μισό τον αριθμό των δικαιούχων του εν λόγω επιδόματος.

Ως Νέα Δημοκρατία προτείνουμε τον διπλασιασμό του επιδόματος θέρμανσης, στα 120 εκατ. ευρώ, με παράλληλη επαναφορά των διευρυμένων εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων, ώστε να αποτρέψουμε τη χρήση εναλλακτικών τρόπων θέρμανσης που στο παρελθόν έχουν στοιχίσει ακόμη και τη ζωή σε συμπολίτες μας».

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.