επικαιρότητα

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος από Πακιστανους

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος από Πακιστανους

Κατηγορείται για Ληστεία ο Αστυνομικός στην Νίκαια

A-
A+
20/10/2018 | 19:01

Ο 34χρονος αστυνομικός που εντοπίστηκε άγρια χτυπημένος και δεμένος, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, σε διαμέρισμα της Νίκαιας και συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, κατηγορούμενος για ληστεία κατά συναυτουργία, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.

Σύμφωνα με την δικογραφία, που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, κατηγορείται ότι διέπραξε ληστεία μαζί με τρία ακόμα άγνωστα άτομα.

Σε βάρος των επτά αλλοδαπών ενοίκων του διαμερίσματος σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, περί όπλων και για άλλα.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν δύο ακόμα διαμερίσματα στην πολυκατοικία όπου έλαβε χώρα η ληστεία και εντόπισαν, μεταξύ άλλων, κουκούλα που καλύπτει όλο το πρόσωπο, τέσσερα γάντια, 317 συσκευασίες καπνού χωρίς ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, 700 ευρώ και μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τα πειστήρια που κατασχέθηκαν θα εξεταστούν περαιτέρω.