επικαιρότητα

Σταθάκης: Η ηλεκτρονική διασύνδεση της Κρήτης το μεγαλύτερο έργο στην χώρα!

Σταθάκης: Η ηλεκτρονική διασύνδεση της Κρήτης το μεγαλύτερο έργο στην χώρα!

Τεράστια οφέλη για το νησί!

A-
A+
11/10/2018 | 15:30

Από την Ελούντα, στο Ηράκλειο μετέβη σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης αναφέρθηκε στο θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης, και έκανε λόγο για μείωση της τάξης του 10% στα τιμολόγια, όταν αυτή επιτευχθεί. Μάλιστα χαρακτήρισε τις δύο διασυνδέσεις, με Πελοπόννησο και Αττική, που θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2023, ως το μεγαλύτερο ενεργειακό έργο της χώρας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σταθάκης εξήρε τη σημασία της ενεργειακής διασύνδεσης τονίζοντας ότι «θα δώσει οριστικό τέλος στο ενεργειακό πρόβλημα της Κρήτης και θα καταστεί συμφέρον για τους πολίτες της Κρήτης».

«Πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα έχει τεράστιο όφελος για το νησί, τη χώρα και το περιβάλλον, ενώ οι τεχνικές προδιαγραφές του έργου θα είναι έτοιμες μέχρι τα Χριστούγεννα», τόνισε ο υπουργός.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.