επικαιρότητα

Στην Περιφέρεια βρέθηκαν μέλη του «Δωριέα»

Στην Περιφέρεια βρέθηκαν μέλη του «Δωριέα»

Την ανακατασκευή του γηπέδου ζήτησαν μέλη της ομάδας «Δωριέα» από τον Περιφερειάρχη

A-
A+
09/08/2018 | 18:39

Συνάντηση με τον «Δωριέα» είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με θέμα την ανακατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου της ομάδας του Καστελίου.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης παρουσία του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδος Ζαχαρία Καλογεράκη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πιτσούλη, του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη, του Προέδρου του τοπικού συμβουλίου Καστελλίου Πεδιάδος Ανέστη Μαραυγάκη, του γραμματέα του συλλόγου Γιάννη Μανωλαράκη, του Αντιπροέδρου Μιχάλη Κουντάκη, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση και ενημερώθηκε για τους στόχους και τις ανάγκες που υπάρχουν.

Μάλιστα συζητήθηκε το θέμα της ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου της ομάδας έργο για το οποίο ο Περιφερειάρχης είπε ότι η Περιφέρεια θα το αναλάβει και θα το υλοποιήσει, στο πλαίσιο της πολιτικής που ακολουθεί με την στήριξη όλων των αθλητικών σωματείων του νησιού, παρακινώντας τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Από την πλευρά τους τόσο ο Δήμαρχος Ζαχαρίας Καλογεράκης όσο και η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την στήριξη και την συνεργασία.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.