επικαιρότητα

Θλίψη για το 45χρονο Γιώργο Μαραζάκη που «έσβησε» μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Θλίψη για το 45χρονο Γιώργο Μαραζάκη που «έσβησε» μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Τελευταία αντίο στον αγαπητό Γιώργο Μαζαράκη

A-
A+
20/08/2018 | 11:26

Σήμερα το μεσημέρι, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 45χρονο Γιώργο Μαραζάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, σκορπώντας θλίψη.

Όλα συνέβησαν χθες, περίπου στις 7:30 το πρωί, όταν ο 45χρονος Γιώργος Μαραζάκης, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους μικρά αγόρια, ξεκίνησαν από το σπίτι τους με σκοπό να πάνε εκδρομή.

Πριν καλά – καλά, απομακρυνθούν από το σπίτι τους και βρισκόμενοι επί της λεωφόρου Κνωσσού, ο 45χρονος εξήλθε από το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε, ώστε να πετάξει τα σκουπίδια σε παρακείμενοι κάδο απορριμμάτων. Και, ενώ, όλα φαίνονταν φυσιολογικά για την οικογένεια, ο Γιώργος Μαραζάκης ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και, δευτερόλεπτα αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο απροσδόκητος θάνατος του 45χρονου δικαστικού επιμελητή σκόρπισε θλίψη σε παλιούς αθλητές του μπάσκετ, συναδέλφους του, και δικηγόρους που δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδικα έφυγε ένας νέος άνθρωπος, πάντα χαμογελαστός, για τον οποίο είχαν όλοι μόνο καλά λόγια να πουν.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. από τον ιερό ναό του Αγ. Ιωάννη Κνωσού.