επικαιρότητα

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νέων στο Ηράκλειο

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νέων στο Ηράκλειο

Στις 15-16 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο

A-
A+
10/10/2018 | 20:42

Σύσκεψη για την προετοιμασία διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας Νέων που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 15-16 Δεκεμβρίου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ξιφασκίας Νοτίου Ελλάδας-μέλος δ.σ. ΕΟΞ Ιπποκράτης Μανουδάκης, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Θησέας Ηρακλείου Νίκος Μητροκώστας, η γ.γ. Δήμητρα Λαυρενίδου, ο έφορος ξιφασκίας της ΓΕΗ Αντώνης Παπαδάκης και ο Πρόεδρος της Α.Λ. Μεσσαράς Μιχάλης Σφακιανάκης.

Στην σύσκεψη, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, συζητήθηκε το πλαίσιο για την διοργάνωση των αγώνων τον Δεκέμβριο, στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια».

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.