επικαιρότητα

Τραγικό: 13χρονη κρεμάστηκε στο δωμάτιό της ενώ υπνοβατούσε

Τραγικό: 13χρονη κρεμάστηκε στο δωμάτιό της ενώ υπνοβατούσε

Απίστευτη τραγωδία στην Ουαλία

A-
A+
08/11/2018 | 16:16

Απίστευτη τραγωδία που περισσότερο παραπέμπει σε σενάριο ταινίας θρίλερ, παρά σε πραγματικό περιστατικό, συνέβη στην Ουαλία με θύμα μία 13χρονη που κρεμάστηκε στην ντουλάπα του δωματίου της.

Η Τζορτζίνα Μπράντλεϊ βρέθηκε εκεί από τον πατέρα της, Γκράχαμ, το πρωί της 24ης Μαΐου, χωρίς τίποτα να προμηνύει την εξέλιξη αυτή, καθώς το προηγούμενο βράδυ όλα είχαν κυλήσει φυσιολογικά. Είχε την καθιερωμένη κουβέντα με την μητέρα της, Ρεμπέκα και στις 21:20 ξάπλωσε για να κοιμηθεί, καθώς την επόμενη μέρα είχε σχολείο.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι ο θάνατός της ήταν ένα ατύχημα όταν οι γονείς είπαν στην αστυνομία πως είχε ιστορικό υπνοβασίας.
Το σπίτι της οικογένειαςΤο σπίτι της οικογένειας

Όπως ανέφερε η μητέρα της: «Έπρεπε πάντα να είναι κλειστή η πόρτα της ντουλάπας της. Είχε προβλήματα με τις ντουλάπες γι’ αυτό και είμαι σίγουρη ότι υπνοβατούσε. Είχε πολλά χρόνια ακόμη ζωής μπροστά της».

Η νεκροψία επιβεβαίωσε πως η αιτία θανάτου ήταν το κρέμασμα και τα αποδεικτικά στοιχεία της αστυνομίας έδειξαν πως δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο στο σπίτι της οικογένειας.