επικαιρότητα

Χωρίς περιπολικό το Α.Τ Φαιστού!

Χωρίς περιπολικό το Α.Τ Φαιστού!

Μία ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη για την περιοχή!

A-
A+
11/02/2019 | 18:28

Μία ιδιαίτερα δυσάρεστη πληροφορία, έρχεται σήμερα από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Μία είδηση που προκαλεί έντονη ανησυχία και αναστάτωση σε ολόκληρη την περιοχή της Μεσαράς, μία αρκετά μεγάλη περιοχή την οποία το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα καλύπτει!

Όπως αναφέρουν λοιπόν οι πληροφορίες, το αστυνομικό τμήμα έμεινε χωρίς περιπολικό, αφού όλα τα οχήματα χρήζουν επισκευής η συντήρησης.

Αυτή η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα μίας γενικότερης υποβάθμισης των υπηρεσιών ασφαλείας προς τους πολίτες, κάτι που φυσικά προκαλεί ανασφάλεια και φόβο σε όλο τον κόσμο.

Η κατάσταση όμως στην περιοχή μας προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό! Γιατί όσο καλή πρόθεση και διάθεση προσφοράς και να έχουν οι αστυνομικοί, κάτω από αυτές τις συνθήκες αδυνατούν σε πολλές περιπτώσεις να κάνουν την δουλειά τους.

Το πρόβλημα είναι φυσικό ότι διογκώνεται λόγω της υφιστάμενης υποστελέχωσης και των γενικότερων ελλείψεων που υπάρχουν στο αστυνομικό τμήμα.

Ευχή όλων μας είναι να βρεθεί λύση, προκειμένου να μπορούν οι αστυνομικοί να εκτελούν τα καθήκοντα τους, αλλά και ο κόσμος να νιώθει περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια!