επικαιρότητα

Υπογραφές Σπίρτζη για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης

Υπογραφές Σπίρτζη για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης

Δέσμευση ενός πολύ μεγάλου ποσού

A-
A+
12/10/2018 | 17:30

Ο Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, υπέγραψε, όπως ανακοινώθηκε από τη Ν.Ε Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ,  απόφαση αναφορικά με τις διαδικασίες για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) και συγκεκριμένα:

«Η έγκριση δέσμευσης ποσού 744.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και διάθεσης ισόποσης πίστωσης σε βάρος του ενάριθμου έργου 2017ΣΕ07100013 της ΣΑΕ 071 για τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών χρηματοοικονομικού συμβούλου για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών με σύμβαση παραχώρησης Δ16 στη διενέργεια δημοσίων διεθνών διαγωνισμών ανάθεσης συμβάσεων για τα έργα:

(Α) Μελέτη-κατασκευή-χρηματοδότηση-λειτουργία-συντήρηση-εκμετάλλευση του τμήματος του ΒΟΑΚ Χανιά-Ηράκλειο.

(Β) Μελέτη-κατασκευή-χρηματοδότηση-λειτουργία και συντήρηση τμήματος του ΒΟΑΚ Χερσόνησος-Νεάπολη με ΣΔΙΤ.

Επιλογή ανοιχτής διαδικασίας δημοπράτησης σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν.4412/2016 με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά μόνο βάσει τιμής σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν.4412/2016 μέσω ΕΣΗΔΗΣ.

Έγκριση τεύχους διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Ανάθεση της προετοιμασίας και διεξαγωγής του διαγωνισμού στη Δ/νση Συγκοινωνιακών Υποδομών με σύμβαση παραχώρησης.

«Οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι φέρουν την ευθύνη για τη στασιμότητα των αναγκαίων έργων της Κρήτης, ποιοι άφησαν τον τόπο μας εκτός των μεγάλων υποδομών και ποιος βγάζει την χώρα από την κρίση με αξιοπρέπεια και σεβασμό στις ανάγκες της κοινωνίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.