Γυναίκα

Ο πάγος κρατάει δροσερά τα ποτά μας… αλλά και το δέρμα μας!

Ο πάγος κρατάει δροσερά τα ποτά μας… αλλά και το δέρμα μας!

Μυστικά ομορφιάς με συνταγή τον πάγο

A-
A+
14/06/2018 | 21:30

Μπορεί να μην υποστηρίζετε αυτή τη δήλωση, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θέλετε να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και λαμπερό. Εμείς σας συστήνουμε μια πολύ απλή μέθοδο θεραπείας με πάγο και ελπίζουμε να απολαύσετε το χαλαρωτικό και θεραπευτικό της αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεστε για την κρυοθεραπεία στο σπίτι είναι πάγος, πάγος και περισσότερος πάγος.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις θεραπείες με πάγο:

 • ​Πάντα να χρησιμοποιείτε τον πάγο σε καθαρό πρόσωπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πάγο για να μειώσετε την ακμή ή το πρήξιμο γύρω από τα μάτια.
 • Φορέστε γάντια, όταν χρησιμοποιείτε τα γάντια για να προστατεύσετε τα χέρια σας.
 • Μην χρησιμοποιείτε τον πάγο απευθείας στο πρόσωπό σας, χωρίς να τον καλύψετε πρώτα με κάποιο μαλακό ύφασμα.
 • Για να αποφύγετε τα εγκαύματα, ποτέ μην αφήσετε τον πάγο στο σώμα σας πάνω από μια ώρα.
 • Μπορείτε να διπλασιάσετε τα οφέλη του πάγου, χρησιμοποιώντας τον μαζί με αγγούρι, πράσινο τσάι ή σκόρδο.

Δείτε παρακάτω 7 εκπληκτικά οφέλη του πάγου που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα:

 1. Αποκτήστε πιο απαλή επιδερμίδα. Κάθε βράδυ πριν ξαπλώσετε, δοκιμάστε το εξής κόλπο: πλύντε το πρόσωπό σας, γεμίστε μια πλαστική σακούλα με πάγο και κάντε απαλό μασάζ με την σακούλα στο πρόσωπο και τον λαιμό σας για 3 λεπτά. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες, θα δείτε το δέρμα σας αισθητά πιο απαλό και φρέσκο.
 2. Ξεφορτωθείτε την ακμή. Πλύντε το πρόσωπό σας, τυλίξτε ένα παγάκι μέσα σε μια χαρτοπετσέτα και κάντε απαλό μασάζ στα πάνω στα σπυράκια σας για 3 με 5 λεπτά. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.
 3. Μειώστε τις ρυτίδες. Κάντε μασάζ με ένα παγάκι για περίπου ένα λεπτό κάθε μέρα. Ο πάγος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και εμποδίζει την εμφάνιση πρόωρων ρυτίδων.
 4. Καταπολεμά τους ανοιχτούς πόρους. Κάντε μασάζ με ένα παγάκι στο πρόσωπό σας για 2 με 3 λεπτά. Αν είστε αρκετά συνεπείς, θα δείτε τους ανοιχτούς πόρους σας να συρρικνώνονται.
 5. Απαλλαγείτε από τα πρησμένα μάτια. Τυλίξτε 2 παγάκια μέσα σε ένα ύφασμα τοποθετήστε τα πάνω στα κλειστά μάτια σας και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις πρησμένες περιοχές για 2 λεπτά.
 6. Καταπολεμήστε το λίπος της κοιλιάς. Τοποθετήστε μια παγοκύστη για 15 λεπτά πάνω στην κοιλιά σας. Βγάλτε το για 3 λεπτά και επαναλάβετε για μια ώρα το πολύ. Ο πάγος μετασχηματίζει τα λευκά λιπώδη κύτταρα σε καφέ λιπώδη κύτταρα, τα οποία μπορούν να καούν πιο γρήγορα.

brightside.me