Κρήτη

Μοίρες και ΟΦΑ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1

Μοίρες και ΟΦΑ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1

A-
A+
06/11/2019 | 18:12

Μοίρες και ΟΦΑ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Μοίρες και ΟΦΑ έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που μάλλον δεν αφήνει κανέναν από τους δύο ικανοποιημένο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας με τις καλές στιγμές να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Σημαντικότερη το δοκάρι των Μοιρών στο 28΄με δυνατό μακρινό σουτ. Οι περισσότερες ευκαιρίες προήλθαν από στημένες μπάλες και μακρινά σουτ, με την μπάλα να παίζεται κυρίως στο χώρο του κέντρου.
Τελικά λίγο πριν το τέλος των πρώτων 45′ οι Μοίρες άνοιξαν το σκορ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που το χρεώθηκε ο Μαυράκης και ο Μπαστάκης -παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα- σκόραρε για να γράψει το 1-0 στο 44′.

Στην επανάληψη ο ΟΦΑ μπήκε πιο δυνατά και κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 54′ ο Σούρσος με όμορφη κεφαλιά μετά από σέντρα από την δεξιά πτέρυγα έκανε το 1-1. Μετά την ισοφάριση το παιχνίδι άλλαξε και πήρε μία πιο… ροκ μορφή με την μπάλα να πηγαίνει πάνω- κάτω και τους δύο αντιπάλους να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Αυτό όμως δεν έμελλε να έρθει ποτέ με το 1-1 να μένει ως το φινάλε.

Ο βαθμός της ισοπαλίας ανέβασε τις Μοίρες στους 8 πόντους και την 11η θέση, ενώ ο ΟΦΑ που εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη έφτασε τους 3 βαθμούς.

Συνθέσεις:

Μοίρες (Γ. Φινοκαλιώτης): Σωπασής, Καργάκης (78′ Μπιμπάκης), Ιερωνυμάκης (58′ Ηλιάκης), Αντωνάκης, Φραγκιαδάκης, Προβιδάκης, Καργάκης (65′ Βατσινάς), Φανουράκης, Τραορέ (60′ Κουτσάκης), Μπαστάκης, Κιόρρι

ΟΦΑ (Λ. Ρουσάκης): Κασσαπάκης, Βελιβασάκης, Σφακιανάκης, Μουρτζάκης, Κριτσωτάκης, Σαμόλης, Σούρσος, Μαυράκης, Παπαδογιάννάκης, Τριανταφυλλάκης, Λυμπερόπουλος

prismasport.gr