Ποδόσφαιρο

Αγιασμός στο γήπεδο της Τριτωνίας Αστριτσίου στο Δήμο Αρχανών- Αστερουσίων

Αγιασμός στο γήπεδο της Τριτωνίας Αστριτσίου στο Δήμο Αρχανών- Αστερουσίων

Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ και ο εντεταλμένος Π.Σ. Αθλητισμού.

A-
A+
18/03/2018 | 20:05

Με μία σεμνή τελετή Αγιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα η έναρξη της χρήσης του γηπέδου της Ομάδας της Τριτωνίας στο Αστρίτσι του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων.

Πρόκειται για ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι που εκτός των άλλων αποτελεί και ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο για την περιοχή και κυρίως για νεολαία και τους παίκτες των ποδοσφαιρικών ομάδων που θα έχουν την τύχη να προπονούνται και να δίνουν αγώνες σε αυτό.

Το γήπεδο ανακαινίστηκε πλήρως με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης και με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας που ανέλαβε τη σύνταξη της μελέτης και την επίβλεψη του έργου για την καλή εκτέλεση των εργασιών.

Στην τελετή των εγκαινίων που έγιναν σήμερα Κυριακή 18 Μαρτίου παρέστησαν ο Δήμαρχος Αρχανών- Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης,  ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων κ. Γιώργος Επιτροπάκης, εκπρόσωποι από το χώρο του αθλητισμού, όπως επίσης οι παίκτες  και η διοίκηση της Ομάδας.

Όπως αναφέρθηκε πρόκειται για έναν σύγχρονο, πλήρως ανακαινισμένο χώρο άθλησης που θα δώσει τη δυνατότητα σε ομάδες της ευρύτερης περιοχής να προπονούνται και να αγωνίζονται και στους δημότες και στα παιδιά τους, τη δυνατότητα να τον επισκέπτονται για να διασκεδάσουν ή για να αθληθούν κυρίως με ασφάλεια.

Επίσης η παράδοση προς χρήση του ανακαινισμένου γηπέδου του Αστριτσίου, όπως και άλλων παρόμοιων έργων που ετοιμάζονται με την οικονομική και τεχνική υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, θα συμβάλει σημαντικά στην Ανάπτυξη του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.