Κρήτη

Αποκλεισμένα χωριά από την κακοκαιρία στα Χανιά – Μέρος βουνού αποκολλήθηκε

Αποκλεισμένα χωριά από την κακοκαιρία στα Χανιά – Μέρος βουνού αποκολλήθηκε

Μεγάλες καταστροφές - τραγικές εικόνες (φώτο + βίντεο)

A-
A+
11/11/2019 | 12:30

Μεγάλες καταστροφές δημιουργήθηκαν στην περιοχή του Σελίνου το βράδυ της Κυριακής από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Πλημμυρισμένα σπίτια και κατεστραμμένες θερμοκηπιακές μονάδες, καταπτώσεις βράχων, αποκλεισμένα χωριά συνθέτουν το σκηνικό στην περιοχή με τον δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου να αναφέρει στα “Χανιώτικα Νέα ” χαρακτηριστικά πως εικόνα είναι αντίστοιχη με την κακοκαιρία που έπληξε τον νομό Χανίων τον περασμένο Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με τον κ. Περρράκη, αποκλεισμένα παραμένουν τα χωριά Βουτάς, Σαρακίνα και Σκλαβοπούλα ενώ το βράδυ της Κυριακής από τα χωριά Μουστάκο και Βοθιανά απεγκλωβίστηκαν 4 πολίτες.

Οι οδηγοί που κινούνται από Παλαιόχωρα προς Κουντούρα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η κίνηση γίνεται με δυσκολία.

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία παρουσιάστηκαν και στην Κίσσαμο. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής κ. Γιώργο Μυλωνάκη, προβλήματα παρουσιάστηκαν σε όλο το οδικό δίκτυο, στους πρώην δήμους Ιναχωρίου και Μυθήμνης και αυτή την ώρα συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών.