Κρήτη

Κρήτη: Σοκ από την αυτοκτονία ενός μαθητή λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Κρήτη: Σοκ από την αυτοκτονία ενός μαθητή λόγω ερωτικής απογοήτευσης

«Δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», είχε γράψει ο μαθητής στο σημείωμα που άφησε.

A-
A+
21/03/2019 | 9:23

Ένα ακόμη τραγικό συμβάν συγκλονίζει την Κρήτη και συγκεκριμένα την Τοπική Κοινότητα Σκοπής του Δήμου Σητείας, από την αυτοκτονία του 17χρονου μαθητή μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο 17χρονος Μάνος φέρεται από νωρίς, χθες, το μεσημέρι να είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού του για να μην μπορέσει κανείς να τον σταματήσει. Όταν ο πατέρας του έφτασε στο σπίτι και κατάλαβε ότι είναι κλειδωμένος, άρχισε να φωνάζει να του ανοίξει. Ωστόσο ήταν πολύ αργά, καθώς είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Ερωτική απογοήτευση φαίνεται να οδήγησε τον Μάνο σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη του, βυθίζοντας μια για πάντα την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους στο πένθος.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με την αστυνομία , είχε αφήσει και σημείωμα που εξηγούσε για ποιο λόγο έκανε ό,τι έκανε.

Σε αυτό και σύμφωνα με το protothema, ο ίδιος ανέφερε: «Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την… ήταν η αρχή του σημειώματος, το οποίο έχουν οι αρχές στην κατοχή τους. Έγραφε επίσης, απευθυνόμενος στους γονείς του, «να κοιτάξετε να περνάτε καλά», ενώ είχε και ένα μήνυμα προς την κοπέλα, ζητώντας και από εκείνη να «περνάει καλά στη ζωή της».

Aπαρηγόρητοι οι γονείς, που μόλις αντίκρισαν το άψυχο σώμα του παιδιού τους άρχισαν να ουρλιάζουν και να φωνάζουν: «Γιατί Θεέ μου»,  δεν μπορούν να πιστέψουν πως το μόλις 17 ετών παιδί τους, πήρε την καραμπίνα και πάτησε τη σκανδάλη επειδή η αγαπημένη του, τού ζήτησε να χωρίσουν.

Ο Μάνος ήταν μαθητής της  Β Λυκείου στο χωριό Σκοπή της Σητείας  και σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον τον τελευταίο ένα χρόνο διατηρούσε  σχέση με μια συνομήλική του κοπέλα, την οποία υπεραγαπούσε.

Κανείς, όμως δεν φανταζόταν πως  ο 17χρονος μαθητής θα έπαιρνε την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Αναμένεται ιατροδικαστής για να δώσει φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό.