Πολιτισμός

Ο Καύκασος συναντά τον Ψηλορείτη

Ο Καύκασος συναντά τον Ψηλορείτη

Θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ της δευτέρας στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αξού.

A-
A+
21/09/2018 | 14:41

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πρόκειται να φιλοξενήσει ο Δήμος Μυλοποτάμου την προσεχή Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στην Αξό.  Χορευτές του Ψηλορείτη και του Καυκάσου θα δώσουν μια μοναδική και ξεχωριστή χορευτική παράσταση, εγκαινιάζοντας ένα νέο διεθνές επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των πολιτιστικών φορέων του Μυλοποτάμου με αντίστοιχους άλλων χωρών.

Την πρωτοβουλία πήραν ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «Τ’ Αόρι» με τον Πολιτιστικό – Επιμορφωτικό Σύλλογο Γεωργιανών Ελλάδας «Mamuji». Συνεργάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αξού ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος».
Μια πλειάδα από μουσικούς και χορευτές θα δώσουν μια ξεχωριστή παράσταση και ο Μυλοπόταμος θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τα ξεχωριστά Γεωργιανά μπαλέτα, με τα οποία ξεκινά μια ουσιαστική συνεργασία πολιτιστικών ανταλλαγών.
Η Μουσικοχορευτική παράσταση «Ο Καύκασος συναντά τον Ψηλορείτη» θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ της Δευτέρας στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αξού και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.