Κρήτη

Παραλία Γλυκά νερά : H Παραλία της Κρήτης που οι Times του Λονδίνου είχαν κατατάξει στις 20 πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης

Παραλία Γλυκά νερά : H Παραλία της Κρήτης που οι Times του Λονδίνου είχαν κατατάξει στις 20 πιο όμορφες παραλίες της Ευρώπης

Μία απο τις ομορφότερες παραλίες της Νότιας Κρήτης

A-
A+
09/08/2018 | 17:56

Τα Γλυκά Νερά βρίσκονται 75χλμ νότια των Χανίων και 4χλμ δυτικά της Χώρας Σφακίων. Είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες της νότιας Κρήτης, η οποία είναι κρυμμένη ανάμεσα στους ορεινούς όγκους των Σφακίων.

Παραλία προσβάσιμη μέσω πεζοπορίας ή με καραβάκι που ξεκινάει από τα Σφακιά (περίπου 8 ευρώ το άτομο με επιστροφή). Βαθιά, κρυστάλλινα νερά με βότσαλο χοντρό μέσα και έξω. Η παραλία είναι οργανωμένη με ομπρέλες (6 ευρώ για ζευγάρι) αλλά έχει άπλετο χώρο για την δική σου ομπρέλα. Στο ένα μέρος της παραλίας επιτρέπεται ο γυμνισμός .

Στην παραλία υπάρχουν μερικά δέντρα για σκιά, καθώς επίσης και μια ταβέρνα χτισμένη επάνω στους βράχους μέσα στην θάλασσα.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.