Άκουσον άκουσον

Προμήθειες 40.000 ευρώ στον Δήμο Ιεράπετρας

Προμήθειες 40.000 ευρώ στον Δήμο Ιεράπετρας

Υπογράφηκαν μεταξύ Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και των ανάδοχων εταιρειών τρις συμβάσεις.

A-
A+
19/09/2018 | 8:30

Πρόκειται για συμβάσεις που αφορούν στην«ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» και την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 12.218,96€, 22.196,41€ και 6.498,62€ αντίστοιχα.

Οι συμβάσεις αφορούν την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για το δίκτυο δημοτικού φωτισμού, φυσικού χλοοτάπητα για το Βουζουνεράκειο στάδιο της Ιεράπετρας και στηθαίων ασφαλείας τα οποία θα τοποθετηθούν σε δημοτικούς δρόμους.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Η εν λόγω σύμβαση για το δημοτικό φωτισμό αποτελεί τη συνέχεια μίας μεγάλης προσπάθειας που έχουμε κάνει για τη συνολική βελτίωση του Δημοτικού Ηλεκτροφωτισμού, με μεγάλα έργα να έχουν ολοκληρωθεί όπως αυτό της οδού Κύπρου και του παραλιακού μετώπου της Γρα Λυγιάς και άλλα να βρίσκονται υπό εξέλιξη π.χ. στην Παχειά Άμμο, στον Κουτσουρά, στο παραλιακό μέτωπο Ιεράπετρας και αλλού.

Ως δημοτική αρχή έχουμε καταφέρει να αναβαθμίσουμε σε μεγάλο βαθμό τον ηλεκτροφωτισμό στον Δήμο μας είτε με τις καθημερινές παρεμβάσεις είτε με νέα έργα αντικατάστασης και τοποθέτησης νέων φωτιστικών σωμάτων.

Επιπλέον, με την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας παρεμβαίνουμε ουσιαστικά σε επικίνδυνα σημεία δημιουργώντας συνθήκες ασφαλούς διέλευσης των διερχόμενων οχημάτων.

Παράλληλα, με την προμήθεια φυσικού χλοοτάπητα για το Βουζουνεράκειο στάδιο και τον προγραμματισμό μας για άμεση τοποθέτησή του υλοποιούμε το πρόγραμμά μας για συνεχή αναβάθμιση των συνθηκών άθλησης.

Συνεχίζουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας τηρώντας τις προτεραιότητές μας και παραμένοντας δίπλα στον δημότη της Ιεράπετρας ικανοποιώντας τις ανάγκες του και δίνοντας λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.»